Olet täällä

Kesäkeskiviikko: Partiopäivä Forum Marinumissa Turussa

Päivämäärä: 
26.07.2017
Kello: 
13:00 - 17:00
Järjestäjä: 
Turun Partiolaiset / Forum Marinum
Sijainti: 
Merikeskus Forum Marinum
Linnankatu 72, Turku
Suomi

 

Laivakoira Axelin partiopäivä keskiviikkona 26.7.2017 klo 13-17 Merikeskus Forum Marinumissa Turussa

Forum Marinumin Axelin pollarit ovat lasten ja aikuisten yhteisiä toimintapisteitä. Niiden tarkoituksena on tukea lapsiperheiden yhteistä oppimista ja tehdä museovierailuista aiempaa mielenkiintoisempia ja hauskempia. Pollarit sijaitsevat sekä merikeskuksen näyttelyissä että museolaivoilla. Museovierailun aikana voi vierailla joko yhdessä tai useammassa pisteessä.

Laivakoira Axel on monet seikkailut nähnyt merenkulkija, jonka opastuksella pääsee kokeilemaan erilaisia merellä tarvittavia taitoja. Tutuksi tulevat esimerkiksi perämoottorit ja veneen kiinnittäminen, esitteleepä Axel myös ystäviään Suomen laivastosta.

Lapset ja aikuiset seikkailevat yhdessä laivakoira Axelin tassunjäljille!

Axelin tassunjäljille pääsee helposti, normaalin pääsylipun hinnalla. Kassalta annetaan karttavihko, jossa on ohjeet pollareiden löytämiseksi. Lopuksi voi myös hakea siihen leiman todistukseksi merenkulkijan taidoistaan. Vihkon saa mukaan muistoksi vierailusta.

Hinta: Merikeskus Forum Marinumin sisäänpääsymaksu (näyttelyliput tai perherannekkeet). Maksetaan tapahtumaan saavuttaessa.

Ilmoittaudu viimeistään ke 19.7.2017 tästä linkistä: https://www.lyyti.in/kesakeskiviikkolaivakoira2017

Tervetuloa laivakoira Axelin tassunjäljille!