Olet täällä

Vaeltajat

19.10.2018 - 21.10.2018

PERUTTU

JOTI eli Jamobree On The Internet on vuosittainen kansainvälinen partiotapahtuma, jossa partiolaiset ympäri maailman ottavat toisiinsa yhteyttä mm. IRCin, sähköpostin ja sosiaalisen median välityksellä. Tule siis tutustumaan uusiin sekä paikallisiin että kansainvälisiin tuttavuuksiin. Mikäli koko viikonlopun kestävä IRCaaminen ei kiinnosta tarjolla on myös muuta mielenkiintoista enemmän ja vähemmän tietokoneisiin ja radioihin liittyvää ohjelmaa.

Hinta: 50€/henkilö

Ilmoittautumiset viimeistään 15.5. Kuksaan.

 

 

20.10.2018 - 21.10.2018

SPR:n hyväksymä EA 1-kurssi.

Ensiavun peruskurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.    

Kenelle: samoaja, vaeltaja, aikuinen

50 € hinta/henkilö

23.10.2018

 

Taajamaetsintäharjoitus Severi 23.10.2018

Turun Vapaaehtoisen pelastuspalvelun  valmiusvaliokunta järjestää vuosiohjelman mukaisesti Turussa taajamaetsintäharjoituksen "Severi" tiistaina 23.10.2018 klo 18-21.

Harjoituksessa keskitytään taajamassa suoritettavaan henkilöetsintään. 

Harjoituksen tarkemmat ennakko-ohjeet toimitetaan hälytysryhmiemme yhteyshenkilöille lokakuun toisella viikolla (41/2018). Etsintäorganisaatioon kuuluvat tulevat saamaan harjoituskutsun OHTO-valmiusharjoitusviestillä harjoituspäivänä.

27.10.2018 - 28.10.2018

 

Valtakunnalliset Sisujohtajapäivät 2018

Meillä on ilo kutsua kaikki sisujohtajat sekä sellaisiksi aikovat Suomen Turkuun 27.-28.10. Vietä ohjelmantäyteinen viikonloppu hyvässä seurassa pelien maailmassa. Lauantaina ohjelmassa mukana myös L-SP:n sisupartiolaiset. Viikonlopun hinta on 40€ ilman yöpymistä. Voit myös yöpyä elämyksellisessä Birgittalaisluostarin majatalossa (1hlö huone/45€, 2hlö huone/65€, 3hlö huone/90€). Huoneen varaus hoituu ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu Kuksaan 16.9. mennessä.

31.10.2018

Kilpailukutsu

Lounais-Suomen Partiopiirin yösuunnistusmestaruuskilpailut Huikean Hämärän Halloween
- Hujsigt Hemsk Halloween
Keskiviikkona 31.10.2018 Paraisilla, PIF-Centerillä

Osanotto-oikeus on kaikilla SP:n vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneilla L-SP:n alueella toimivien lippukuntien jäsenillä. Kilpailussa noudatetaan L-SP:n yösuunnistusmestaruuskilpailujen sääntöjä.

Kilpailussa käytetään Emit-leimausjärjestelmää ja kilpailija voi tarvittaessa lainata järjestäjiltä Emit-kortin.

01.11.2018

Miten kiittää lippukunnan ansioituneita johtajia? Kenelle voimme ehdottaa Mannerheim –solkea? Miten merkkejä ehdotetaan Kuksan kautta?

Ansiomerkkikoulutuksessa käydään läpi piirin ja SP:n ansiomerkkejä lippukunnan näkökulmasta, annetaan ohjeita laadukkaan ehdotuksen tekemiseen ja ohjeistetaan ehdotusten tekemiseen Kuksan kautta.

Ilmoittautumiset tiistaihin 30.10. mennessä Kuksaan. Ilmoittautumislinkki löytyy tältä sivulta.

02.11.2018 - 04.11.2018

Vaellusmuotoisella kurssilla syvennetään eräretkeilyn perustietoja ja -taitoja, joita osallistuja on päässyt opettelemaan ET I -kurssilla. Kurssin aikana käsitellään mm. liikkumista, retkiruokia, varusteita ja retken ongelmatilanteita. Kurssin tavoitteena on innostaa vaeltamiseen ja muuhun retkeilyyn. ET II onkin oivallinen tapa valmistautua mm. vaellukselle. Kaikki tämä erätaitojaoston iloisessa seurassa ja tietysti suomalaisessa metsässä. Kurssin hyväksyttyyn suoritukseen kuuluvat ennakkotehtävien ja kurssiosan suorittaminen.

03.11.2018

Suomen Lions-liitto ry ja Suomen Partiolaiset ry järjestävät partiojohtajille Elämisentaitoja - Lions Quest -koulutuksen Punainen Sulka -keräyksestä saatujen tuottojen turvin.
Elämisentaitoja - Lions Quest -koulutus tarjoaa osallistujille käytännön vinkkejä ryhmän ilmapiirin avaamiseen, nuorten tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen sekä
hyvinvointiosaamisen edistämiseen.

Suomessa yli 25 vuotta toiminut koulutus kerää osallistujilta positiivista palautetta muun muassa käytännönläheisyytensä ansiosta. Ohjelman vaikuttavuus on todistettu myös

06.11.2018

 

Lisäpotkua johtopesteihin

 

Vanhojen lippukunnanjohtajien ilta on tarkoitettu jo jonkin aikaa pesteissään toimineille lippukunnanjohtajille, apulaisille, pestijohtajille ja ohjelmajohtajille. Pestin edetessä tulee vastaan monenlaisia kysymyksiä, joihin ei alkumetreillä välttämättä ole osannut varautua tai joita ei ole aiemmin tullut miettineeksi. Muutaman tunnin mittaisen illan aikana syvennytään muutamiin esille tulleisiin haasteisiin liittyen lippukunnan hallintoon, toimintaan ja omassa pestissä jaksamiseen.

09.11.2018 - 11.11.2018

Opi, miten partiotaitokisat järjestetään! Ja hyppää mukaan kilpailujärjestelyjen kulisseihin!
 
Kaikille pt-kilpailujen järjestäjille ja muille kisoista kiinnostuneille suunnattu kurssi täynnä kisa-asiaa. Sopii erinomaisesti myös aktiivisille kilpailijoille. Tuleville kisajärjestäjille kurssi suositellaan käytäväksi kaksi vuotta ennen järjestettävää kilpailua.

Sivut

Tilaa syöte Vaeltajat