Olet täällä

Vaeltajat

22.09.2017 - 24.09.2017

Vaativa yöpurjehduskilpailu, jossa 1. sija on tavoittelemisen arvoinen!
Archipelago race on yöpurjehduskilpailu, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden harjoitella yönavigointia sekä loppuun asti harkittua veneenhallintaa. Archipelago race on piirimme meripartioalusten purjehduskauden päätöstapahtuma, jossa vietetään aikaa yhdessä ystävien kanssa.

Kerro ilmoittautumisessa aluksen nimi, lippukunta, aluksen LYS-luku, kipparin nimi, sähköposti ja puhelinnumero sekä miehistönne maksimilukumäärä.

23.09.2017


SPR:n hyväksymä EA -hätäensiapukurssi.

Jos sinulla on voimassaoleva, mutta lähiaikoina umpeutuva EA 1 tai EA 2 -todistus, voit kerrata kurssin ja jatkaa todistuksen voimassaoloaikaa kolmella vuodella. Kertauskurssille voi osallistua vain kerran, jonka jälkeen pitää suorittaa joko EA1 tai EA2-kurssi.

20 € hinta/henkilö

24.09.2017

 

Jäikö häntä oven väliin? Älä huoli, apu on lähellä!

Kalenterikettukoulutus tarjoaa lippukuntien kalenteriketuille eväät onnistuneeseeen kalenterikampanjaan! Koulutuksessa käydään läpi mm. adventtikalenterikampanjan suunnittelu ja organisointi lippukunnassa sekä tuotemyynnin ominaisuudet Kuksassa. Koulutus on tarkoitettu kaikille kalenteriketuille, eli lippukunnan adventtikalenteriasioista vastaaville.

Lisätiedot:
Marianna Lindeman, 050 312 9426, marianna.lindeman@partio.fi

 

24.09.2017

24.09.2017

Oletko joskus ollut partiossa, mutta aikaa on jo vierähtänyt ja nykyinen ohjelma on vieras? Haluaisitko palata partion pariin? Tässä koulutus ja päivityspaketti partion paluumuuttajille!
 
Päivän mittaisessa koulutuksessa käydään läpi nykyisen partio-ohjelman keskeisiä asioita. Teemoina mm. eri ikäkaudet, kasvatustavoitteet ja partioliike organisaationa. Koulutuspäivän tavoitteena on helpottaa paluuta kiehtovan harrastuksen pariin. Samassa yhteydessä on hyvä mahdollisuus tutustua piirin luottamushenkilöihin ja muihin aikuisiin partioharrastajiin.

24.09.2017

Tule hakemaan tietoa mentoroinnista!
Koulutus sisältää mm. mentorointiohjelman esittelyn, mitä mentori-aktori-suhde tarkoittaa ja miten tavoitteita asetetaan.
 
Kenelle: vaeltaja, aikuinen
 
Ilmainen

Ilmoittautuminen aukeaa alkusysksystä

Lisätietoja: Ida Michelsson, 040 570 5093, ida.michelsson@gmail.com, aikuis- ja luottisryhmä

24.09.2017

Apua aikuisten rekrytointiin!
Piirin Aikuis- ja luottisryhmä järjestää rekrykoulutuksen Lippukuntapäivässä 24.9.2017. Tavoitteena on antaa uutta tietoa, tukea ja käytännön vinkkejä aikuisten rekrytointiin mukaan partiotoimintaan. Koulutuksen sisältö on suunniteltu sekä uusien piiriluottisten että uusien lippukuntatoimijoiden rekrytoinnin näkökulmasta.

Kenelle: vaeltaja, aikuinen
 
Ilmainen

Ilmoittautuminen aukeaa alkusyksystä

24.09.2017

Aikuisluotsit tapaavat!
Aikuisluotsien tapaaminen Lippukuntapäivässä. Tapaaminen on tarkoitettu lippukunnissa jo toimiville aikuisluotseille sekä niille lippukunnille, joissa ei vielä ole aikuisluotsia. Tapaamisessa on tarkoitus vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä aikuisten viihtymiseksi ja tukemiseksi partiossa.

Kenelle: aikuinen
 
24.9. Lippukuntapäivä

Ilmainen

Ilmoittautuminen avautuu alkusyksystä

26.09.2017

Onko ryhmälläsi tai jaostollasi ongelmia O356:n Sharepointin kanssa? Me autamme sinua! Tuo ongelmasi tai kysymyksesi kyselytunnille, niin muutkin kuin ryhmäsi oppivat siitä jotain. Illan aikana on mahdollisuus saada henkilökohtaista apua Sharepointin ja työtilojen rakentamisen kanssa.

Mahdollisuus osallistua myös etänä Skypen kautta.

Ilmoittaudu Kuksan kautta 20.9. mennessä.

29.09.2017 - 01.10.2017

Hei aikuinen! Tule hakemaan tietoa ja työkaluja lippukunnan pyörittämiseen! Kurssin aikana saat eväitä lippukunnan toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi opit tärkeitä asioita mm. yhdistyksen johtamisesta, lippukunnan taloudesta, johtajien rekrytoimisesta ja pestaamisesta. Lisäksi pääset tutustumaan muiden lippukuntien johtajiin ja verkostoitumaan. Kurssista noin puolet toteutetaan yhdessä ohjelmajohtajakurssin kanssa. Kurssista hyötyvät lippukunnanjohtajien, sihteerien ja taloudenhoitajien lisäksi kaikki muutkin aikuiset partiojohtajat, jotka toimivat lippukunnassa.

Sivut

Tilaa syöte Vaeltajat