Olet täällä

Loppukesän avoimet päiväleirit

Päivämäärä: 
31.07.2017 - 04.08.2017
Järjestäjä: 
Turun Partiolaiset

 

Turun Partiolaisten kesäleirit

Turun Partiolaiset ry järjestää Leiriseikkailuleirejä kaikille 8-13-vuotiaille. Kesäleirillä nukutaan teltassa ja päivisin touhutaan ja seikkaillaan monipuolisesti luonnossa. Leiriohjelmassa tärkeää on yhdessä tekeminen sekä itsensä ylittäminen. Kesäleirit järjestetään Pyölinrannan leirikeskuksessa Piikkiössä. Leirikeskusta ympäröi metsäinen luonto ja merenranta. Kesäleirillä nautitaan kesästä täysillä ja se on seikkailua parhaimmillaan!

Leirimaksu on 145 €. Leirimaksu sisältää telttamajoituksen, kaikki ruokailut, leiriohjelman, kuljetuksen (Turun linja-autoasemalta Pyölinrannan leirikeskukseen ja takaisin) ja toissijaisen tapaturmavakuutuksen.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.leiriseikkailu.fi

Turun Partiolaisten päiväleirit Moisiossa ja Hirvensalossa

Turun Partiolaisten Leiriseikkailu järjestää päiväleirejä Moisiossa (Moision nuorisotila, Moision koulutie 2) sekä Hirvensalossa (Moose´s nuorisotalo, Taipaleenkatu 14). Päiväleirit on tarkoitettu kaikille 7—13-vuotiaille lapsille, jotka haluavat kokea leirielämän riemuja vielä ennen kuin kesäloma päättyy. Päiväleirit tarjoavat mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa kesäloman viimeisille viikoille. Päiväleirit pyörivät maanantaista perjantaihin klo 08-16. 

Leiripäivät on jaettu teemoittain, joten jokainen päivä on uusi seikkailu. Teemoja voivat olla esimerkiksi majan rakennus ja luonnontuntemus, kädentaidot ja leiriolympialaiset. Teeman mukaisen ohjelman lisäksi jokaiseen päivään mahtuu pelejä ja leikkejä sekä vapaa-aikaa leirialueen ympäristössä. Leiripäivän aikana ollaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan kesäisestä ilmasta. Huonon sään sattuessa on mahdollisuus myös olla sisätiloissa. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas ja välipala.

Päiväleirin hinta on 90 euroa ja se sisältää lounaan, välipalan, leiriohjelman ja toissijaisen tapaturmavakuutuksen.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.leiriseikkailu.fi