Olet täällä

Archipelago race

Päivämäärä: 
21.09.2018 - 23.09.2018
Järjestäjä: 
Meripartiojaosto / Turun Partio-Sissit
Vastuuhenkilö: 
Arttu Korpela
Sijainti: 
Saaristomeri. Lähtö tapahtuu Airiston Matkailuhotellin läheisyydestä. Maali ja loppusatama ovat Gullkronan ympäristössä.
Turku
Suomi
FI
Tagit: 

 

 

Vaativa yöpurjehduskilpailu, jossa 1. sija on tavoittelemisen arvoinen!

 

Archipelago race on yöpurjehduskilpailu, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden harjoitella yönavigointia sekä loppuun asti harkittua veneenhallintaa.
Archipelago race on piirimme meripartioalusten purjehduskauden päätöstapahtuma, jossa vietetään aikaa yhdessä ystävien kanssa.

 

Tarkoitus on tuottaa samoaja- ja vaeltajaikäisille haastava yön yli -purjehduskilpailu, jota aikuiset tukevat. Tavoitteena on hioa navigointitaitoja pimeässä, kehittää purjeen trimmausta, tiedostaa omat ja veneen rajat sekä ennen kaikkea saada elämyksiä ja kokemuksia. Kilpailu toteutetaan matkakilpailuna. Lähtö tapahtuu takaa-ajolähtönä (chasing). Reitin pituus on sääriippuvainen. Ajallisesti kilpailun tavoitteena on keskivertoveneelle 11h. Tänä vuonna ei ole erillistä ratakilpailua veneillä.

Kilpailun aikana toteutetaan liveseuranta. Seurantaa varten alus tarvitsee yhden puhelimen, joka on varustettu GPS-yhteydellä ja mobiilidataa siirtävällä liittymällä. Puhelimeen ladataan ilmainen sovellus, jolla liitytään tapahtumaan. Lähdössä aloitetaan seuranta ja maaliin tullessa seuranta katkaistaan. Näin kaikki pystyvät kilpailun aikana ja jälkikäteen hehkuttelemaan sekä seuraamaan kisaa (pidätämme oikeudet muutoksiin).

 

Tänä vuonna kilpailuorganisaatio tarjoaa illallisen kaikille osallistujille. Vietetään lauantai-ilta saman pöydän ääressä.
Tätä ennen ja jälkeen on mahdollisuus saunaan sekä peseytymiseen. Illan kruunaa After Sail Tanssit.

Voit seurata kilpailun järjestelyjä, kuvia sekä videoita tapahtumasta tai muuten vaan fiilistellä kilpailua Facessa: www.facebook.com/ArchipelagoRace/ ja Instagramissa: www.instagram.com/archipelagorace2018/ muistakaa #Archipelagorace2018.


Tarkoitus on mahdollistaa osallistuminen mahdollisimman monelle.
Tätä varten kauempaa tuleville veneille on säilytysmahdollisuus (laituripaikka) edeltäväksi ja seuraavaksi viikoksi Turussa (lisätietoa Naakalta).

Pyrimme yhdistämään gastit ja miehistötarpeet seuraavasti: 
- jos haluat seilaamaan: Laita viestiä Naakalle. (nimi, lpk, ikä, kokemus 1 sanalla)
- jos tarvitset miehistöä: Laita viestiä Naakalle. (aluksen nimi, miehistön tarve – lkm)

Kilpailun voittajalle on luvassa perinteinen kiertopalkinto. Myös yllätyspalkintoja on luvassa.


Hinta 25 € / vene. 

Ilmoittaudu 12.9. mennessä. 

Lisätiedot liitteessä.

LiiteKoko
PDF icon Archipelago Race 2018.pdf109.5 KB