Olet täällä

KeiKKa Syys-PT-kilpailut

Päivämäärä: 
07.09.2013 - 08.09.2013
Järjestäjä: 
Kymmenykset
Sijainti: 
Kaarina
Suomi
FI
Tagit: 

KILPAILUKUTSU KEIKKA 2013

Kymmenykset toivottavat kaikki Lounais-Suomen Partiopiirin kisavartiot tervetulleeksi rikollisen hyviin kisoihin 7.–8.9.2013 Kaarinan Piikkiöön.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä (neljä 14–18-vuotiasta jäsentä) ja ruskeassa (kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä) sarjassa. Poika- ja yhteisvartiot punaisessa (neljä 14–18-vuotiasta jäsentä) ja harmaassa  (kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä) sarjassa. Sinisessä ja punaisessa sarjassa vartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin.

Ruskean ja harmaan sarjan sisällä ratkotaan lisäksi vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat kilpailuvuonna 18–22-vuotiaita.

Kunkin kilpailuvartion jäsenen tulee kuulua johonkin L-SP:n lippukuntaan ja kilpailuvartion tulee edustaa L-SP:n lippukuntaa, johon vähintään yksi kilpailuvartion jäsen kuuluu. Sääntöjen vastaiset vartiot voivat osallistua tapahtumaan kilpailun ulkopuolella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Polun kautta. Vartion on ilmoittauduttava viimeistään 21.8.2013 osoitteessa https://spfs.clubonweb.com/book/keikka.

Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartion johtajan henkilökohtaisella ilmoittautumistunnuksella, joka löytyy jäsenkortista. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan myös erityisruokavaliot, tarve yhteiskuljetukselle sekä mahdollinen tarve kilpailua  edeltävään yöpymiseen ja aamupalaan (3 € / hlö). Yhteiskuljetus järjestetään vain, jos siihen on tarpeeksi osallistujia. Kisakeskukseen pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Jälki-ilmoittautuminen tehdään puhelimitse Partiotoimistoon ohjelmasihteeri Riikka Hosiostolle, p. 050 312 9425. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 31.8.2013 saakka.

Osallistumismaksu

Kilpailun osallistumismaksu on 55 €/vartio. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu. Osallistumismaksut laskutetaan lippukunnilta jälkikäteen. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksuun sisältyy kilpailussa jaettava materiaali, peseytymismahdollisuus sekä lämmin ateria kilpailun jälkeen.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan L-SP:n 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä ja SP:n turvallisuusohjeita. Lisätietoja kilpailusta saa kisan johdolta sekä osoitteesta www.facebook.com/keikka2013.

Yhteystiedot

Kilpailunjohtaja: Jukka Toivonen, p. 0400 344 172, jukto@mbnet.fi
Järjestelysihteeri: Maria ”Maija” Lahtinen, p. 050 533 4210, maria.k.lahtinen@gmail.com

Tehtäväluettelon ja muuta lisätietoa löydät kilpailukutsusta.