Olet täällä

Liity partioon -materiaalia

Partion markkinointitempauksia varten tsemppiä ja tukimateriaalia lippukunnille

Partiotoimistot ovat pullollaan erilaisia esitteitä kertomaan partiosta! Lippukunnat voivat tilata toimistolta käyttöönsä erilaisia esitteitä, mm. tulevalle partiolaiselle, partiolaisen kotiin sekä aikuisrekryyn tarkoitettuja materiaaleja. Paljon hyvää ja helppoa ja valmista materiaalia on ladattavissa myös partion materiaalipankista: www.partio.fi/materiaalipankki. Tutustukaa ja printatkaa käyttöön! Jos teillä itsellä ei ole tulostusmahdollisuutta, piiritoimisto auttaa.

Tempauksissa kannattaa hyödyntää myös piirin markkinointivälineistöä. Markkinointivälineet ovat lippukuntien lainattavissa varauskalenteri Varaanissa.

Koulujen kautta 2017 kolmos- ja nelosluokkalaisille jaettavaksi tarkoitettu Partiopolku-lehti issuu.comissa Muista myös koulujen kautta syksyllä 2016 eka- ja tokaluokkalaisille jaettavaksi tarkoitettu Partiopolku-lehti issuu.com-sivulla. Partpolku-lehdet sopivat hyvin jaettavaksi myös lippukuntien tapahtumiin, juuri 1.-4. luokkalaisille. Lehtiä voi tilata ilmaiseksi piiritoimistolta!

 

Alla partion esittelyvideo. Sitä kannattaa hyödyntää ja jakaa sosiaalisessa mediassa!