Olet täällä

Perhepartio


PerhepartioPerhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhepartiossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä leikkien, oppien ja seikkaillen luonnon ääressä. Perhepartiotoiminta on pienten lasten partiota, se ei ole virallista partio-ohjelmaa, mutta tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä.

Perhepartiota järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti eri puolilla piiriä. Alla lista piirin alueen lippukunnista, jotka järjestävät perhepartiota toimintavuotena 2016–2017.

(Kuva: Matti Kreivilä)

 

Euran Peurat, Eura

Olemme järjestäneet perhepartiota 4 kertaa vuoden aikana. Syksyllä 2016 emme järjestä tapahtumia vaan seuraava perhepartio on tammikuussa. Toiminta on avointa kaikille, eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua.

Ilmoitamme tapahtumista Peurojen nettisivuilla, Facebookissa ja Alasatakunta-lehden yhdistyspalstalla.

Lisätietoa: Helena Saine, helena.saine@gmail.com, www.euranpeurat.fi

 

Jokikylän Pojat, Raisio

Perhepartion tapaamiset kerran kuukaudessa. Perheestä vähintään yhden vanhemman tulee olla lippukunnan jäsen.

Ryhmään mahtuu vielä muutama perhe, yhteyttä voi ottaa suoraan Viljo "Axu" Mannerjokeen.

Lisätietoja: Viljo "Axu" Mannerjoki, 040 829 1050, viljo.mannerjoki(at)partio.fiKankaanpään Korpiveikot ry, Kankaanpää

Perhepartio kokoontuu kerran kuussa lauantaisin klo 10–12.
Toiminta alkaa syyskuussa kesätauon jälkeen. Toiminnasta tiedotetaan lippukunnan kotisivujen ja Facebook-sivujen kautta.

Lisätietoa: Liisa Koota, liisa.koota(at)gmail.com, 040 867 1878

 

Kuusiston Linnanyrjänät ry, Kaarina/Kuusisto

Perhepartioryhmämme kokoontuu 1-2 kertaa kuussa.

Lapset osallistuvat toimintaan aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla oma vanhempi, kummi tai vaikka isovanhempi. Lapset ovat mukana olevan aikuisen vastuulla.

Retkeilemme, leikimme, harjoittelemme tarpeellisia taitoja sekä vietämme yhdessä aikaa lastemme kanssa niin sisällä kuin ulkona. Perhepartiolaisemme osallistuvat myös lippukunnan retkille ja tapahtumiin. Perhepartiolaisemme ovat jäseninä lippukunnassamme. 

Lisätietoa: Jerena Butterlin-Mäkitalo, lpkj@kly.fi

 

Littoisten Pirtapiiat, Kaarina ja Turku

Littoisten Pirtapiioissa starttaa perhepartioryhmä syksyllä 2017. Kokoonnumme kerran kuussa Littoisten seurakuntatalolla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki alle 7-vuotiaat lapset yhdessä aikuisen kanssa. Ensimmäinen kokoontuminen on 14.9.2017 klo 17.30.

Lisätietoja löydät lippukunnan nettisivuilta  tai ottamalla yhteyttä Milla Walliin (milla.wall(at)gmail.com)Maarian Kämmekät ry, Turku

Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa keväisin ja syksyisin. Tapahtumista viestintää tällä hetkellä pääasiallisesti suljetun Facebook-sivun kautta johon kuka tahansa voi pyytää kutsun. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Lisätietoa: Kati Haapasalo, perhepartio(at)maariankammekat.fi, www.maariankammekat.fi/ryhmat/#perhepartio


Partiolippukunta Kairankiertäjät ry, Paimio

Perhepartio kokoontuu noin kerran kuussa sunnuntaisin leikin, askartelun ja ulkoilun parissa.
Lapset osallistuvat toimintaan aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla oma vanhempi, kummi tai vaikka isovanhempi. Lapset ovat mukana olevan aikuisen vastuulla.

Osallistuminen toimintaan on maksutonta. Jonain kertana voidaan kerätä pieni tarvikemaksu, mutta asiasta kerrotaan aina etukäteen. Toivomme ilmoittautumisia ennen tapaamiskertaa, niin tiedämme paljonko varata materiaaleja.

Tiedottaminen tapahtuu pääasiassa Facebookin kautta, mutta halutessaan tiedotteet saa myös sähköpostiin.
Mukaan saavat tulla kaikki kiinnostuneet perheet, aiempaa partiokokemusta ei tarvita!

Lisätietoa: Katja Summanen, 040 705 2334, perhepartio(at)kairankiertajat.net, Facebook: Perhepartio Paimiossa - Pikkuketut, www.facebook.com/Pikkuketut

 

Perttelin Piketit, Salo

Tervetuloa mukaan perhepartioon! Perhepartiossa tehdään retkiä, leikkejä ja askarteluja. Perhepartiolaisilla on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin. Perhepartiolla myös oma puolivuotinen toimintasuunnitelma. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@perttelinpiketit.com tai Mari Puhakka puh. 045 8435225

Lisää tietoa löydät www.perttelinpiketit.com 

 

Porin Tulitikut ry, Pori

Pyrimme yhdessä järjestämään ja toteuttamaan partiotoimintaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheillensä. Mukaan toimintaan ja sen suunnitteluun pääsee ottamalla yhteyttä: 

Juulia Pihlajaviita,juulia.pihlajaviita@gmail.com, 040 574 1093Raision KilliNallit, Raisio

Perhepartio kokoontuu kerran kuussa, pääasiassa luonnossa liikkuen.

Lisätietoa: Inka Lähteenmäki ja Elina Lehtiö, inkalahteenmaki(at)hotmail.com, 040 517 9691, elinalehtio(at)gmail.com 040 746 9599, www.raisionkillinallit.fi (lisätietoa syksyllä)

 

Rantakaarinat ry, Kaarina

Rantakaarinoiden perhepartiolaiset kokoontuvat kuukausittain erilaisten puuhien ja retkien parissa, minkä lisäksi osallistumme koko lippukunnan tapahtumiin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset perheineen.

Lisätietoa lippukunnan nettisivuilta rantakaarinat.fi/ryhmat/perhepartio/ tai suoraan perhepartion vetäjä Heli Saariselta (heli_marianne_86(at)hotmail.com)Vampulan Varpuspartio, Vampula/Huittisten kaupunki

Aloitimme perhepartiotoiminnan vuoden 2015 syksynä. Kokoontumiset ovat joka kuukauden ensimmäinen maanantai. Perhepartiossa olemme tehneet hiukan partio-ohjelman mukaisia juttuja.

Lisätietoa: Tiina Valtanen, Tiina Valtanen, tiina.valtanen(at)gmail.com