Olet täällä

Avoimet pestit

Lounais-Suomen Partiopiiri rekrytoi

Lounais-Suomen Partiopiiri etsii jatkuvasti uusia luottamushenkilöitä mielenkiintoisiin pesteihin. Tule mukaan! Voit toimia esimerkiksi aluetoiminnan valmentajana, viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä, kouluttajana tai ohjelmatoiminnassa.

Lounais-Suomen Partiopiirin toimintaohjesäännön mukaan ”Piiripestissä voi toimia henkilö, joka on maksanut Suomen Partiolaisten jäsenmaksun, hyväksyy partion arvopohjan, sitoutuu partion päämäärään, kasvatustavoitteisiin ja menetelmiin, on sitoutunut tehtäväänsä ja sen tavoitteiden toteuttamiseen, on pestattu tehtäväänsä, omaa pestiin tarvittavan osaamisen ja kokemuksen, mutta ennen kaikkea innostuksen, on mielellään partiojohtaja tai suorittaa samoaja- tai vaeltajaohjelmaa.”

Piirin luottamushenkilönä saat kokemusta järjestö-, vapaaehtois- ja nuorisotyöstä ja opit työskentelemään isossa vapaaehtoisorganisaatiossa. Luottamushenkilönä opit myös erityisesti omaa vastuualuettasi koskevia taitoja ja pääset kehittämään sekä itseäsi että partiota.

Kaikki luottamushenkilöt pestataan, perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan omaan pestiinsä. Pestit ovat ajankäytöltään ja vaativuudeltaan erilaisia. Kaikki pestit ovat luottamuspestejä eikä niistä makseta palkkaa tai palkkiota.

Jos ilmoituksista ei löydy sopivaa pestiä tai et ole varma, mikä olisi juuri sinun pestisi, ota yhteyttä Aikuis- ja luottisryhmän puheenjohtajaan Heidi Luotoon (luotohe(ät)gmail.com, 040 768 3707).


Kuva: Juho Vainio