Olet täällä

Avoimet pestit

Lounais-Suomen Partiopiiri rekrytoi

Lounais-Suomen Partiopiiri rekrytoi uusia luottamushenkilöitä mielenkiintoisiin pesteihin piirirekryn kautta kahdesti vuodessa. Syksyn 2017 piirirekryn hakuaika pesteihin on 21.8.-30.9., jonka aikana ehdit tutustua pesteihin piirin nettisivuilla, tulla kyselemään lisää avoimista pesteistä Lippukuntapäivään 24.9. ja ilmaista mielenkiintosi suoraan pestaajalle (yhteystiedot pesti-ilmoituksissa).

Lounais-Suomen Partiopiirin toimintaohjesäännön mukaan ”Piiripestissä voi toimia henkilö, joka on maksanut Suomen Partiolaisten jäsenmaksun, hyväksyy partion arvopohjan, sitoutuu partion päämäärään, kasvatustavoitteisiin ja menetelmiin, on sitoutunut tehtäväänsä ja sen tavoitteiden toteuttamiseen, on pestattu tehtäväänsä, omaa pestiin tarvittavan osaamisen ja kokemuksen, mutta ennen kaikkea innostuksen, on mielellään partiojohtaja tai suorittaa samoaja- tai vaeltajaohjelmaa.”

Piirin luottamushenkilönä saat kokemusta järjestö-, vapaaehtois- ja nuorisotyöstä ja opit työskentelemään isossa vapaaehtoisorganisaatiossa. Luottamushenkilönä kehität myös erityisesti omaa vastuualuettasi koskevia taitoja ja pääset kehittämään sekä itseäsi että partiota.

Kaikki luottamushenkilöt pestataan, perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan omaan pestiinsä. Pestit ovat ajankäytöltään ja vaativuudeltaan erilaisia. Kaikki pestit ovat luottamuspestejä, eikä niistä makseta palkkaa tai palkkiota. Piiripestin pituus on lähtökohtaisesti kaksi vuotta, ja enintään kolme kautta peräkkäin samassa pestissä (eli 3*2 vuotta).

Uusille luottiksille tarkoitettu maksuton luottiskoulutus järjestetään 7.10.2017. Ilmoittautuminen on käynnissä ja tehdään Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Sovi ilmoittautumisestasi pestaajasi kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Jos ilmoituksista ei löydy sopivaa pestiä tai et ole varma, mikä olisi juuri sinun pestisi, ota yhteyttä Aikuis- ja luottisryhmän jaosto- ja luottisyhteyshenkilöön Annina Kainuun, annina.kainu(a)partio.fi, p.0505255745.


Kuva: Juho Vainio