Olet täällä

Haemme projektityöntekijää

 

Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n sudenpentujen Tammileiri järjestetään kesäkuussa 2019 ja piirileiri järjestetään heinä-elokuussa 2020. 
Tammileirille odotetaan n. 2000 ja piirileirille yli 4000 osallistujaa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Turun partiotoimistollemme.

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Projektityöntekijänä vastaat leiriprojektien asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta sekä leirirekisteristä ja ilmoittautumisprosessista. Projektin talouden ja hankintojen seuranta, sidosryhmäyhteistyö sekä yhteistyökumppanuudet näkyvät työpöydälläsi.

Keskeinen työtehtäväsi liittyy vapaaehtoisten toteuttajien tukemiseen projektien aikana. Toimit osana leirien johtoryhmiä ja leirien jälkeen vastaat projektien purkamisesta ja raportoinnista.

Olet etsimämme henkilö, jos hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia, uskallat tehdä nopeitakin päätöksiä ja pystyt priorisoimaan asioita. Täsmällisyys, joustavuus ja innostavuus kuvaavat sinua.

Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmässä toimiminen on vahvuutesi.

Ymmärrät projektien taloudenhallinnan (budjetointi, seuranta, raportointi, hankinnat) ja sinulla on kokemusta projektityöskentelystä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Myös partiotoiminnan tuntemus on eduksi.

Pääset osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, sekä verkostoitumaan eri alojen ammattilaisten kanssa.

Osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan.

Määräaikainen työsuhde alkaa 14.1.2019 ja on voimassa lokakuun loppuun 2020.

 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 15.10.2018 mennessä sähköpostilla:
kalle-pekka.mannila@partio.fi

Lisätiedot:
Kalle-Pekka Mannila
toiminnanjohtaja
puh. 050 3129 421.

 

Lounais-Suomen Partiopiiristä saat lisätietoja osoitteesta

www.lounaissuomenpartiopiiri.fi

 

Lounais-Suomen Partiopiiri on perustettu vuonna 2008. Piirin 122 lippukunnassa toimii noin 11 000 partiolaista. Piirin toiminta-alue käsittää Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat ja mahdollisuus partiotoimintaan on partiopiirin kaikkien kuntien alueella.

 

Partioliike on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on vapaaehtoista, kansainvälistä, puoluepoliittisesti sitoutumatonta ja kaikille avointa toimintaa. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista itsenäisesti ajattelevia yhteiskunnan jäseniä, jotka tuntevat vastuun itsestään, lähimmäisistään ja ympäristöstään.

LiiteKoko
PDF icon Rekryilmoitus 2018.pdf145.82 KB