Olet täällä

Tammileirin mestarirekry on käynnissä!

Aarnitulien etsintä alkaa jo nyt - Tammileirin mestarirekry on auennut! Oletko sinä etsimämme narraatiomestari vai ovatko kenties alaleirit lähellä sydäntäsi? Etsimme juuri sinua! 

Kaikkien haussa olevien pestien kuvaukset ja linkin hakulomakkeeseen löydät www.tammileiri.fi

 

Etsimme muun muassa seuraavia henkilöitä: 

Ohjelmamestari:  

Ohjelmamestarin pestissä vastaat nimetyn ohjelmakokonaisuuden suunnittelusta, budjetoinnista, hankinnoista ja käytännön toteuttamisesta Tammileirillä. Vastuullasi oleva ohjelmakokonaisuus miehitetään tarvittavalla määrällä kymppi- ja tekijäpestejä. Ohjelmatiimi ja ohjelmapäälliköt tarjoavat laajan tuen pestisi menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Ohjelmamestarina toimit yhteistyössä muiden ohjelman mestareiden ja ohjelmapäälliköiden kanssa. 

Alaleirinjohtaja:

Alaleirinjohtaja on tärkeä osa elämyksellisen ja turvallisen leirikokemuksen luomisessa leiriläisille ja lähijohtajille. Alaleirinjohtajat ovat luonnollisesti leirillä osa alaleiritiimiä, jonka toiminnasta vastaa alaleiripäällikkö. Alaleirinjohtajat johtavat yhtä leirin viidestä alaleiristä 3-4 hengen tiimeissä. Alaleirinjohtajan tehtäviin kuuluu huolehtia lasten ja lähijohtajien hyvinvoinnista ja tiedon välittämisestä heille, suunnitella yhdessä ohjelman kanssa alaleireissä tapahtuvaa ohjelmaa ja alaleirin oman illan järjestäminen.  Alaleirinjohtajat osallistuvat alaleirien yhteisiin kokouksiin ja kyseessä on mestaritason pesti. 

Visuaalinen mestari: 

Visuaalisen mestarin pestissä pääset kokoamaan ja luotsaamaan visuaalista tiimiä. Visuaalisen mestarin pestiin kuuluu leirin visuaalisen ilmeen suunnitteluun päävastuu, valokuvien, videoiden yms. tuottaminen ennen leiriä, leirillä ja leirin jälkeen, nettisivujen ulkoasun suunnittelu ja toteutus yhdessä webmasterin kanssa ja muiden tiimien auttaminen erilaisissa tehtävissä, kuten markkinointimateriaalin taittamisessa.

Keittiötiimiläisen pesti: 

Tervetuloa iloiseen Tammileirin keittiöön. Sauvon Ahtelaan kokoontuu taasen iloinen ja nälkäinen joukko sudareita kaitsijoineen. Keittiössä pääset paraatipaikalta seuraamaan leiriläisten kuhinaa alueella. Keittiötiimiläiseltä vaaditaan reipasta asennetta ja kykyä tarttua työhön. Pestikuvaustasi voidaan räätälöidä oman mielenkiintosi mukaan; keittiö jakaantuu pienempiin alatiimeihin. Alatiimien johtoon haetaan SL-mestaria (suuret linjat), kasvisruokamestaria, ervi-mestaria ja nippelimestaria. 

Porttimestari: 

Oletko aina halunnut päästä tekemään leiristä upean? Tule vastaamaan leirin pääportista, jolla tehdään vau-elämys sudenpennuille Tammileirillä. Porttimestarin pestiin kuuluu myös alaleiriporttien pystytys yhteistyössä alaleirinjohtajien kanssa. Porteissa tullaan toteuttamaan leirin teemaa ja ovat tärkeä osa koko leirin yleisilmettä. Porttimestarina toimit osana tekniikan tiimiä, jota johtaa tekniikkapäällikkö. 

Sähkömestari:

Sähkömestarin pestissä vastaat siitä, että leirissä on kestävä sähköverkko koko leirin ajan. Vastaat pestissäsi olemassa olevan sähköverkon ylläpitämisen lisäksi tarvittavan sähköverkon suunnittelusta ja toteutuksesta. Sähkömestari toimii yhteistyössä huoltopäällikön ja muiden huollon mestareiden kanssa.  

Katso loputkin pestit www.tammileiri.fi/pestit