Olet täällä

Heli Matintalo Tammileirin ja piirileirin työntekijäksi

Sudenpentujen Tammileirin ja kesän 2020 Otava-piirileirin työntekijänä on aloittanut turkulainen Heli Matintalo. Helin työtehtävät koostuvat molempien leirien juoksevista asioista, osallistujien auttamisesta sekä staabin tukemisesta. ”Odotan työtehtäviltä uuden oppimista, erilaisten ihmisten kanssa toimimista ja hauskoja hetkiä leiritoiminnan parissa”, Heli kommentoi. 

Heli siirtyi Lounais-Suomen Partiopiirin työntekijäksi Diakonia-ammattikorkeakoululta, jossa työskenteli opintoasioiden ja projektien assistenttina. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri. ”Toisin kuin usein luullaan, en ole kuitenkaan luokanopettaja, vaan kiinnostunut hallinnosta.”

Helin työpiste sijaitsee Turun partiotoimistolla, ja hänet tavoittaa toimiston aukioloaikojen puitteissa sähköpostilla heli.matintalo@partio.fi tai puhelimitse 050 312 9430.

Ensimmäisen työviikon jälkeen partio on tuonut uuden maailman ei-partiolaisen Helin arkeen: ”Tällaisen ei-partiolaisen näkökulmasta partiolaiset käyttävät paljon omaa sanastoa sekä valtavasti vapaa-aikansa panostusta harrastukseensa. Harvemmin näin suurta sitoutumisen määrää olen kohdannut!”, Heli tiivistää.