Olet täällä

Repolainen etsii päätoimittajaa!

 Oletko halukas tekemään töitä yhdessä timanttisen toimituskunnan, Into-ketun ja koko muun piirin kanssa? Onko sinulla kyky löytää uudet hanskat hukkuneiden tilalle käden käänteessä? Sykkiikö sydämesi lounaissuomalaiselle partiolle?

Suomen paras piirilehti etsii uutta päätoimittajaa luotsaamaan Repolaista seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Toivomme sinulta erityisesti joustavuutta, yhteistyötaitoja sekä halua kehittyä, ja halua nostaa piirin eri puolia esiin Repolaisen sisällössä.

 

Päätoimittajana olet vastuussa yhdestä piirin tärkeimmistä viestintäkanavista, sen sisällöstä ja kehittämisestä, joten toivomme sinulta myös vastuullisuutta ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemus jonkin lehden tekemisestä olisi myös hyväksi, mutta tärkeintä on kuitenkin ideat lehden kehittämiseksi ja innostus lehden tekemiseen. Nykyinen päätoimittaja sekä piirin viestintäsuunnittelija tulevat olemaan tukenasi pestin aloittaessasi. Lisäksi apunasi on toimitusjaosto, jonka kanssa suunnittelet sisällön jokaisen numeron omassa suunnittelukokouksessa, yleensä Turun partiotoimistolla. Repolainen ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 12.12.2016 osoitteeseen repolainen@partio.fi. Haastettelut pidetään viikolla 51.

 

Jos jokin askarruttaa, ota yhteyttä Repolaisen nykyiseen päätoimittajaan Sofiaan, sofia.savonen@gmail.com.

 

Tutustu Repolaiseen tarkemmin