Olet täällä

Haemme lippukuntakoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Lounais-Suomen Partiopiiri ry on noin 140 lippukunnan muodostama piirijärjestö, jonka alueella toimii n. 10 000 partiolaista.

Partiopiirin toimistot sijaitsevat Turussa ja Porissa. Päätoimisten toimihenkilöiden lisäksi joukossamme toimii noin 150 luottamushenkilöä. Haemme määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (70%) työsuhteeseen vuoden 2017 loppuun asti

LIPPUKUNTAKOORDINAATTORIA

Tehtävässäsi vastaat lippukuntiemme ja niiden johtajien tukemisesta osana aluetyön kokonaisuutta sekä tuet vapaaehtoisia aluetyön toimijoitamme. Olet mukana vahvistamassa nykyisten lippukuntien toimintaa. Työskentelet aluetyön toimihenkilötiimissä yhdessä toisen lippukuntakoordinaattorin kanssa. Iso osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan sekä vaatii matkustamista partiopiirin alueella.

Tehtävä edellyttää vahvaa partio- ja järjestötoiminnan tuntemusta. Lisäksi odotamme sinun olevan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, innostunut ja yhteistyökykyinen. Olet mielellään jo ehtinyt hankkia työkokemusta järjestötyön tai vastaavan parista ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai opintosi ovat loppusuoralla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kera sekä sijoituspaikkatoiveesi (Turku/Pori) viimeistään 3.3.2017 klo 16 sähköpostitse osoitteeseen: kalle-pekka.mannila@partio.fi

Tehtävästä lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila 050 3129421.

Lounais-Suomen Partiopiiristä saat lisätietoja osoitteesta: www.lounaissuomenpartiopiiri.fi