Olet täällä

Japanin jamboreelle voi ilmoittautua maaliskuun loppuun

Japanin jamboreelle ilmoittautuminen on käynnissä vielä maaliskuun loppuun asti! Ilmoittautua voi joukkueen verkkosivuilla osoitteessa jamboree.fi. Japanin jamboreeJapanin jamboree on kerännyt naapurimaissamme Norjassa ja Ruotsissa ennätyssuuret joukkueet. Myös Suomessa jamboreella on jo sankkaa suosiota ja ilmoittautujamäärät kasvavat päivittäin. Kaikki halukkaat kuitenkin mahtuvat Suomen joukkueen mukaan.
 
Jamboreelle voi lähteä, vaikkei omasta lippukunnasta olisi muita ihmisiä lähdössä lainkaan reissuun. Ilman kaveriakin uskaltaa lähteä reissuun, sillä leirilippukunnat ja ISTit tapaavat muutamia kertoja ennen leiriä kotimaassa tutustuen toisiinsa.
 
Mikäli lippukunnassanne pidetään jamboreehen liittyviä infotilaisuuksia, kannattaa hyödyntää verkkosivujen materiaalipankissa olevaa powerpoint-esitystä jamboreesta. Mikäli tahdot pysyä kartalla siitä, mitä jamboreejoukkueelle kuuluu, voit tilata joukkueen etusivulta löytyvän tilauslomakkeen kautta itsellesi sähköpostiin noin kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen. Lisäksi jamboreeta voi seurata myös Twitterissä ja Facebookissa.
Kuva: Suomen jamboreejoukkueen viestintä

Japanin jamboree