Olet täällä

Betlehemin Rauhantuli saapuu jälleen Suomeen

Betlehemissä, Jeesuksen syntymäpaikalla, palaa ikuinen tuli. Tästä tulesta itävaltalainen partiolainen käy hakemassa liekin, joka matkaa partiolaisten kuljettamana halki Euroopan saapuen Suomeen joulukuun alkupäivinä.Suomessa Rauhantulen saapumista organisoi Lounais-Suomen Partiopiirin Kansainvälinen ja partioaatteellinen jaosto.

Jotta Rauhantuli leviäisi mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman laajalle myös Suomessa, tarvitaan siihen lippukuntien tai yksittäisten partiolaisten apua. Onhan teidänkin lippukuntanne jo ilmoittautunut Rauhantulen kuljettajaksi? Tehtävä sopii partiolaisten lisäksi tukijärjestöille ja kiltalaisille. Voitte kuljettaa liekkiä rauhan ja valon viestinä esim. seurakunnan kauneimpiin joululauluihin, vanhainkotiin, koulujen päätöstilaisuuksiin, joulumarkkinoille, oman lippukuntanne joulujuhlaan tai ihan mihin tahansa mielestänne sopivaan tilaisuuteen, josta jokainen voi hakea liekin omaan lyhtyynsä ja jakaa tulen viestiä eteenpäin.

Tietoa Rauhantulesta löydät Rauhantulen omasta blogista . Samasta blogista voit myös seurata Rauhantulen matkaa Suomessa, tulen kuljettajalippukuntia tai paikkoja, joista tulen voit itsellesi hakea.

Ilmoita oma lippukuntasi Rauhantulen kuljettajaksi tai itsesi Liekinvartijaksi osoitteessa herkku.toukonen(at)gmail.com.