Olet täällä

Johtajahaku Suurleiri 2016:lle on alkanut

Karelia, Miilu, Tervas, Loisto, Tarus, Kilke... Suurleirit ovat suomalaisen partioliikkeen ikimuistoisia voimannäyttöjä. Suurleiri kerää suomalaisia ja ulkomaalaisia partiolaisia yhteen ja antaa kokijoilleen unohtumattoman elämyksen. Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter hakee kahta johtajaa Suurleiri 2016:lle.

Suurleiri on partion kasvatustyön tärkein yksittäinen tapahtuma. Suurleiri on jopa niin merkittävä, että tunteina mitattuna se vastaa yli vuoden verran partion koloiltoja kaikissa Suomen 850 lippukunnassa yhteensä.

On tullut aika järjestää uusi suurleiri. Suurleiri 2016:n tekemisen lähtökohtana on leirin osallistujan saama elämys, joka kasvattaa häntä aktiiviseksi paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseneksi.

Nyt etsimme Suurleiri 2016:lle unohtumatonta johtajaparia. Voisitko Sinä olla osa tätä kaksikkoa?

Suurleirin johtajana sinulta vaaditaan tajua partion kasvatustehtävästä, kasvatustavoitteista sekä partiomenetelmästä kasvatuksen osana. Suurleirin johtajaparille annettava tehtävä on vaativimpia partiossa, jossa sinulta tullaan vaatimaan monenlaista johtamisen osaamista: suunnittelua, organisointia, ohjaamista, henkilöstöjohtamista, koordinointia, raportointia ja budjetointia.

Tehtävä haastaa sinut ihmisenä, joten pestin menestyksellinen läpivienti edellyttää sinulta vahvaa itsetuntemusta. Johtajaparisi ja sinä täydennätte toisianne ja toimitte tiiviissä yhteistyössä koko projektin ajan, joten sinulta vaaditaan myös rutkasti yhteistyökykyä.

Edellytämme pesteihin valituilta sitä, että he ovat suorittaneet tai suorittavat viimeistään kesällä 2014 Partiojohtaja-jatkokoulutuksen tai Value Based Leadership-koulutuksen kokonaisuudessaan.

Kilke

Suurleirin johtajana saat sellaisen johtamiskokemuksen, jollaisen kokoluokkaan pääsevät vain harvat edes työelämässä. Kokemus miljoonien eurojen, yli kymmenen tuhannen ihmisen ja kolme vuotta kestävän projektin johtamisesta tulee näyttämään vaikuttavalta CV:ssäsi. Pääset toteuttamaan omaa visiotasi projektin kärkipaikalta. Saat tehtävääsi keskusjärjestön nimeämän monipuolisen ja ammattitaitoisen ohjausryhmän sekä keskustoimistolle palkattavien projektipäällikön sekä projektityöntekijöiden vankkumattoman tuen.

Projektin päätyttyä olet saanut uusia elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa olet käynyt läpi unohtumattoman johtoryhmätyöskentelyn vuoristoradan. Johtoryhmätyöskentelyn johtaminen on kehittänyt taitojasi vaativien, innovatiivisten ja monipuolisten kokonaisuuksien johtajana.

Olet oppinut projektin aikana tuntemaan itseäsi paremmin, ja tässä sinua tukee henkilökohtainen mentori sekä johtoryhmätyöskentelyn fasilitointi avoimeksi, tehokkaaksi ja luotettavaksi ryhmäksi. Johtajaparisi kykenee tiiviin yhteistyön myötä avaamaan sinulle aivan uudenlaisia, sinulle aiemmin tuntemattomia asioita itsestäsi.

Lisäksi Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter haluaa että saat vielä pisteen iin päälle* tästä pestistä.

Jos kiinnostuit, ilmianna suurleirin johtajaksi sopiva henkilö osoitteessa goo.gl/mjpgz, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan huikea partiotuotepaketti! Ilmoittamasi henkilö voit olla myös sinä itse! Haku on avoinna 8.9.2013 asti.

Lisätietoja pestistä antaa Suurleiri 2016:n ohjausryhmän puheenjohtaja Viljami ”Viltsu” Hätönen, sähköposti viljami.hatonen@partio.fi, puhelin 040 762 1741, Skype v.hatonen, Facebook fb.com/viltsu.

Ei-partiolaisten kannattaa huomioida, että kyseessä on vapaaehtoispesti, josta ei makseta palkkaa.

*) Piste iin päälle tarkoittaa sitä, että sinä kerrot meille, mitä haluat saavuttaa elämässäsi. Tämän jälkeen me keskusjärjestössä teemme kaikkemme, jotta saamme mahdollistettua sinulle projektin aikana tai projektin jälkeen seuraavan askeleen kohti tätä päämäärää. Ja usko pois, verkostoinemme pystymme aikamoisiin temppuihin.

 

Kuvat: Tunnelmia Kilkkeeltä vuodelta 2010, Olli Salo ja Heikki Laurila