Olet täällä

Ansiomerkkiosaaja saa paikan!

Piirin ansiomerkkitoimikunta etsii joukkoonsa 1-2 uutta jäsentä kaudelle 2019-2020.

Edellytämme sinulta kokemusta ansiomerkkien ehdottamisesta, laajaa tuntemusta piirin  lippukuntatoimijoista ja/tai piiriluottiksista sekä kiinnostusta ansiomerkkiasioihin. Lisäksi edellytämme sinulta tietotekniikan perustaitoja ja kykyä erittäin huolelliseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle hienon tilaisuuden päästä kurkkaamaan ansiomerkkitoiminnan sisälle, mahtavan porukan, jonka kanssa työskennellä sekä upean mahdollisuuden päästä tutustumaan partioarjen sankareiden urotekoihin ansiomerkkiehdotuksia käsitellessäsi.

Toimikunta kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa. Kokouksia on myös Turun ulkopuolella. Kolme kokousta on arki-iltakokouksia ja yksi kokonaisen päivän mittainen. Merkittävä osa työskentelystä tapahtuu itsenäisesti ehdotuksien käsitellen, lisätietoja pyytäen ja piirin omia ehdotuksia tehden. Lisäksi kullakin jäsenellä on myös oman vastuualueensa ansiomerkkitoiminnasta.

Pestikausi on kaksivuotinen ja enimmillään pestissä voi olla viisi kautta. Tehtävään perehdytetään perusteellisesti. Tukea tarjoavat ansiomerkkisihteeri ja muut toimikunnan jäsenet.

Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, niin ota yhteyttä ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajaan, kerro kuka olet ja miksi haluat tähän tehtävään sekä miksi juuri sinä olisit siihen sopivin.

Lisätiedot: L-SP:n ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtaja Timo Sirén, 0407633856, timo.siren@partio.fi

 

Kuva: Joni Kuusisto