Olet täällä

Mentorointiohjelma 2017-2018 - hae mukaan

Piirin mentorointiohjelma käynnistyy marraskuussa ja haku ohjelmaan on alkanut ja siihen voi hakea 3.10. asti. Mentorointiohjelma on avoin kaikille, mutta mikäli hakemuksia tulee paljon, lippukunnanjohtajat ja piiriluottikset ovat etusijalla.

Hakulomake mentoroitavaksi

Mistä mentoroinnissa on kysymys?

Mentorointi on menetelmä, joka perustuu noviisin aktorin ja kokeneen mentorin välisiin keskusteluihin ja pohdintoihin, jotka ovat luottamuksellisia. Aktori ja mentori tapaavat noin kerran kuukaudessa ohjelman aikana. Vähintään tapaamisia pitää olla kuusi.

Ohjelman sisältö

Mentorointiohjelma käynnistyy aloitustapaamisella sunnuntaina 19.11. Aloitustapaamisessa osallistuja ja mentori tapaavat ensimmäisen kerran ja tekevät mentorointisopimuksen, jotta kumpikin tietävät mitä aktori tavoittelee. Muita yhteisiä tapaamisia on kaksi: väli- ja lopputapaaminen.

Hyviä mentoreita tarvitaan aina

Hyvä mentori pitää ihmisistä ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hän haluaa auttaa ja jakaa osaamistaan. Hän opastaa, tukee, rohkaisee ja kannustaa. Vaikka et tietäisi mentoroinnista menetelmänä mitään, se ei ole este mentorina toimimiselle. Tänä vuonna piirin aikuis- ja luottisjaosto järjestää uuden Mentori-koulutuksen lippukuntapäivässä. Kolmituntisessa koulutuksessa kerrotaan mentoroinnista menetelmänä ja mentorin tehtävistä.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan mentorina, voit itse ilmoittaa halukkuutesi hakulomakkeella 3.10. asti.

 Lisätietoja saa uusimmasta Repolaisesta ja  Ida Michelssonilta: ida.michelsson(at)gmail.com, 040-5705 093.