Olet täällä

Tervetuloa Lippukuntafoorumiin!

Tervetuloa Saloon piirin lippukuntafoorumiin sekä kevätkokoukseen! Lippukuntafoorumi on tarkoitettu kaikille lippukunnan jäsenille samoajista ylöspäin.  

Tänä vuonna foorumissa pääset osallistumaan SP:n peruskirjan avaamiseen liittyvään työpajaan sekä herättelemään ajatuksia avoimemmasta partiosta Pinkkipartion työpajassa. 

Tulkaa yhdessä koko johtajiston voimin! 

 

Partion peruskirjan päivittäminen  

Millainen partiolupaus meillä pitäisi olla? Miten suhde omaan maahan pitäisi kirjoittaa peruskirjassa? Pitäisikö globaali oikeudenmukaisuus ja ympäristöarvot näkyä vahvemmin peruskirjassa? Tule antamaan omat näkemyksesi partion arvopohjasta ja sen auki kirjoittamisesta partion peruskirjassa. Olemme käyneet vuosien 2017-2018 aikana partion arvokeskustelua, jonka pohjalta on syntynyt tarve uudelleen sanoittaa partion arvopohjaa. Syksyn 2018 Suomen Partiolaisten jäsenkokous päätti, että vuosina 2019-2020 partion peruskirja päivitetään ja nyt on aika vaikuttaa peruskirjan sisältöön. Työpajassa pääset kuulemaan peruskirjan päivitysprosessista sekä pohtimaan, miten jäsenkokouksen tavoitteet peruskirjan uudistamiselle parhaiten toteutettaisiin uudessa peruskirjassa  

Det är också möjligt att delta på svenska!

 

Pinkkipartion työpaja 

”Miten partiosta tehdään turvallinen harrastus sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville ihmisille? Mitä tarkoitetaan turvallisella tilalla? Miksi turvallisen tilan luominen on tärkeää ja miten se tehdään? Työpajassa saat tietoa sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta sekä konkreettisia vinkkejä haasteiden purkamiseen. Pinkkipartio ry on Suomen Partiolaisten jäsenyhdistys, joka ajaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen asiaa partiossa.” 

Tulkaa yhdessä koko johtajiston voimin! 

 

Missä:  Salon lukio 

Milloin: 31.3.2019 klo 10

 

Päivän aikataulu: 

9.30 Aamukahvi ja leipä 

10.00 Peruskirja-työpaja 

11:45 Pinkkipartion työpaja 

12:30 Lounas ja kahvi 

13:15 Valtakirjojen tarkistus alkaa 

14:00 Piirin kevätkokous 

 

Tapahtuma on maksuton ja ilmoittautuminen lippukuntafoorumiin tapahtuu Kuksan kautta.  

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.3. 

Kevätkokousposti lähetetään lippukuntiin viikolla 10. 

 

Lämpimästi tervetuloa! 

Piirihallitus