Olet täällä

PH-vaalit 2018: Susanna Koivisto

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIMINISTERI

 

1. Nimi, ikä lippukunta: 

Susanna Koivisto, 22, Littoisten Pirtapiiat 

2. Mitä teet partion ulkopuolella? 

Opiskelen journalistiikkaa ja viestintää Tampereen yliopistossa. Teen töitä bloggaajana ja toimittajana. Tykkään käydä uimassa, laittaa ruokaa ja järjestää juhlia. 

3. Kerro lyhyesti partiohistoriastasi 

Olen johtanut eri-ikäisiä ryhmiä lippukunnassani ja toiminut piirissä erilaisissa viestinnän pesteissä. Nyt olen ollut piirihallituksessa kaksi vuotta. Piirihallituksen lisäksi johdna sudenpentuja Tampereella Kalevan Suuntatytöissä. 

4. Mikä juuri tässä pestissä on sellaista, mikä innosti asettumaan ehdolle?  

Piirihallitus on näköalapaikka, josta pääsee vaikuttamaan partioon valtakunnallisesti ja tukemaan lippukuntien toimintaa. Piirin viestintää ja markkinointia johtaessani pääsen antamaan partiolle koulussa ja työelämässä hankinttua viestintäosaamistani. Kaikista eniten minua motivoivat muut partiolaiset ja heidän kanssaan yhdessä tekeminen. 

5. Miksi koet sopivasi juuri tähän pestiin?

Olen nyt toiminut kyseisessä pestissä kaksi vuotta ja oppinut, miten homma toimii. Olen huomannut, että pesti on haastavuudeltaan sopiva minulle ja olen innostunut siitä. Olisi hienoa saada jatkaa vielä toinen kausi. 

6. Jos tulet valituksi, millaisia tavoitteita asetat pestillesi?

Haluan, että omalla toiminnanalallani on tarpeeksi luottiksia, ja että he saavat tarpeeksi tukea. En pysty yksin kehittämään piirin viestintää ja markkinointia, vaan tarvitsen eri alueiden osaajia ympärilleni. 

7. Jos tulet valituksi, miten ajattelit kehittää itseäsi?

Haluan vielä enemmän syventyä toiminnanalani eri jaostojen ja tiimien toimintaan. Tänä vuonna olin mukana piirin mentorointiohjelmassa, ehkä ensi vuodeksi löytyy taas jokin mielenkiintoinen koulutus. 

8. Millaisia terveisiä lähetät L-SP:n lippukuntiin?

Teette upeaa työtä, kiitos! Muistakaa, että piiri on teitä varten, ja meitä saa aina lähestyä millä tahansa asialla.