Olet täällä

Partioneuvosehdokas: Roope Korpela

Partioneuvos

1. Nimi, ikä lippukunta

Hei, olen Roope ”Korppi” Korpela, 23 -vuotias turkulainen Partio-Sissi. Olen ehdolla Lounais-Suomen Partiopiirin partioneuvokseksi kaudelle 2019-2020

2. Mitä teet partion ulkopuolella

Opiskelen viimeistä vuotta insinööriksi ja töitä teen osa-aikaisena Liikennevirastolle. Paljonkaan partioon liittymätöntä tekemistä kalenteristani ei löydy. Partiossa ja partion ulkopuolella purjehdin, valokuvaan, hiihdän ja suunnistan.

3. Kerro lyhyesti partiohistoriastasi

Lyhyesti sanellen, olen toiminut lippukunnassamme lähes kaikissa pesteissä sudarista lähtien. Nyt pyrin käyttämään aikaani lisääntyvin määrin piirimme meripartiojaostoon ja ohjelmaryhmään. 

4. Mikä juuri tässä pestissä on sellaista, mikä innosti asettumaan ehdolle?

Koen pestin sopivan luonteelleni ja osaamiselleni, sillä haluan olla osa Lounais-Suomen Partiopiirin edustusta, toimia sekä päätöksenteossa että linjauksissa ja siten edistää partiota Suomessa ja lippukunnissa

5. Miksi koet sopivasi juuri tähän pestiin?

Nuorena johtaja nuorten toiminnasta sovellun edistämään, puolustamaan ja innovoimaan asioita. Minulta eivät ideat ja yhteistyöhalu lopu.

6. Jos tulet valituksi, millaisia tavoitteita asetat pestillesi?

Partioneuvoksena tavoitteeni olisi edistää sekä partion yhteisöllisyyttä että monimuotoisuutta ja taata kestävä toiminta nyt ja tulevaisuudessa.

7. Jos tulet valituksi, miten ajattelit kehittää itseäsi?

Minun tulee edistää vuorovaikutustaitojani läpi elämän, lisätä tietouttani muuttuvasta yhteiskunnastamme ja tulevaisuudesta, sekä oppia johtamista eri toimintamalleja hyväksi käyttäen. 

8. Millaisia terveisiä lähetät L-SP:n lippukuntiin?

Ken pääseekin teidän valtuuttamana edustamaan piiriämme partioneuvostoon, on heidän kuunneltava teitä. Olkaa aktiivisia ja ajakaa mielipiteenne esille, lannistumatta.